Κοπή Πίτας 2024 & Απολογιστική Γενική Συνέλευση

Κοπή Πίτας 2024 & Απολογιστική Γενική Συνέλευση

Αγαπητοί συνάδελφοι με μεγάλη χαρά και αρκετή καθυστέρηση, σας ενημερώνω ότι την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 στις 11 το πρωί, θα γίνει η κοπή της πίτας του συλλόγου μας, για το τρέχον έτος 2024, μετά από συνεννόηση του εφόρου της τεχνικής επιτροπής Κου Δημήτρη Βελισσάρη 18 GRS 500, με την Κεντρική Διοίκηση του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων στην αίθουσα “Λευκαδίτη” , οδός Πτολεμαίων 1, ταχ. Κωδικας 11635, στο Παγκράτι. Η αίθουσα βρίσκεται δίπλα από το κτήριο του Εθνικού Κέντρου Ερευνών και σχετικά κοντά στο  “Χίλτον” και το νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”. 

Η πρόσβαση είναι εύκολη μέσω του σταθμού μετρό “Ευαγγελισμός”, με τα Λεωφορεία και τρόλεϊ που περνούν από το “Χίλτον” ή με ΙΧ που μπορείτε να το παρκάρετε σε κάποιο από τα ιδιωτικά πάρκινγ της περιοχής, με πλησιέστερο αυτό της οδού Ιοφώντος 35, Αθήνα 116 34, που εξυπηρετεί και αυτοκίνητα Α.Μ.Ε.Α.

Στην κοπή της πίτας μας  εκτός από τα μέλη μας, είναι καλοδεχούμενοι, όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τις επικοινωνίες στην UHF CB Band 462 MHZ, αλλά και όσοι αγαπούν τις επικοινωνίες στην HF C.B Band των 27 MHZ. Ελάτε να σας γνωρίσουμε και να μας γνωρίσετε!

Συγχρόνως  με την κοπή της πίτας, θα λειτουργήσει έκθεση παρουσίασης πομποδεκτών GMRS και θα γίνει επίδειξη και δοκιμή ενός επαναλήπτη GMRS 462 ΜΗΖ συνδεδεμένο σε Dummy Load. Είναι μια χρυσή ευκαιρία να δείτε από κοντά και σε λειτουργία, αυθεντικούς πομποδέκτες UHF CB ειδικά κατασκευασμένους για την GMRS Band 462 ΜΗΖ.

Σας περιμένουμε λοιπόν! Όσους δεν είναι μέλη μας, να έρθουν να μας γνωρίσουν, να δουν πως λειτουργούμε σαν σύλλογος, να δουν από κοντά τους πομποδέκτες UHF CB 462, να τους λύσουμε τις απορίες τους και αν θέλουν να εγγραφούν.

Τα μέλη μας, να ενημερωθούν για την μέχρι τώρα πορεία του συλλόγου  μας και να συζητήσουμε την πορεία και τις δράσεις του για τον τρέχοντα χρόνο 2024, να καταθέσουν τις δικές τους ιδέες προς υλοποιήση, αλλά  και να έχουν την ευκαιρία να ανανεώσουν την εγγραφή τους για το 2024.

Την Κυριακή λοιπόν! 10/3/2024

Εκ μέρους του ΔΣ του GMRS 462/27 MHZ NCG
Μάκης Μανωλάτος
18 GRS 100.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ αίθουσα “Λευκαδίτη”
Πτολεμαίων 1, Αθήνα 116 35

https://maps.app.goo.gl/BbrQSfmp8xvSjzwK6


“Σημαντική ενημέρωση 09/03/2024”

Εκλεκτοί μου συνάδελφοι, η κοπή της πίτας – συνέλευση του συλλόγου μας, θα πραγματοποιηθεί ΚΑΝΟΝΙΚΑ την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024, στην αίθουσα “Λευκαδίτης” του Σώματος των Ελλήνων Προσκόπων, οδός Πτολαιμαίων 1 τκ 11625, δίπλα ακριβώς από το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Η διεξαγωγή του ημιμαραθωνίου της Αθήνας της 10ης /3/2024 δεν επηρεάζει την εκδήλωσή μας, γιατί η αίθουσα ¨Λευκαδίτης” βρίσκεται έξω από τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Το πάρκινγκ θα λειτουργεί κανονικά και βρίσκεται σε απόσταση 20 μέτρων από την αίθουσα. Οι συρμοί του Μετρό θα κυκλοφορούν κανονικά και θα κάνουν στάση στον σταθμό “Ευαγγελισμός” που βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από την αίθουσα που θα κόψουμε την πίτα.

Επομένως ΔΕΝ αναβάλετε η κοπή της πίτας – συνέλευση και προφανώς η επίδειξη των πομποδεκτών GMRS και του ανάλογου επαναλήπτη.

Η κοπή της πίτας θα γίνει στις 11:00 πμ όπως είναι προγραμματισμένη, ώστε να έχουμε χρόνο το ΔΣ να ενημερώσει την συνέλευση για τα πεπραγμένα του 2024 και να συναποφασίσουμε τι πρόκειται να κάνουμε το 2024 σχετικά με την χρήση των συχνοτήτων GMRS, τις Internet Getaways και simplex repeater αλλά και την συμμετοχή μας σε διάφορες εκδηλώσεις, τέλος θα γίνει από την εταιρεία Cobra Center επίδειξη των πομποδεκτών GMRS και του επαναλήπτη τους και σχετικές δοκιμές με dummy load.

Σας περιμένουμε λοιπόν για να γιορτάσουμε, να ενημερωθούμε, να προγραμματίσουμε και να δοκιμάσουμε τον εξοπλισμό μας.

Εκ μέρους του ΔΣ

Μάκης Μανωλάτος

18 GRS 100

Translate »