Ταυτότητες Μελών

Ταυτότητες Μελών

Έγινε ένα νοικοκύρεμα του ηλεκτρονικού μητρώου των μελών μας με την συνεργασία της γραμματέως μας Κας Ελένης Μανωλάτου 18 GRS 103 με τον ταμία μας Κο Μανώλη Βεντούρη 18 GRS 192 και τον Αντιπρόεδρο GMRS και έφορο της επιτροπής των διαδικτυακών μέσω Κο Αλέξανδρο Τσουράπα 18 GRS 853.  Μετέφεραν τις χειρόγραφες αιτήσεις στο ηλεκτρονικό αρχείο και συμφώνησαν και έκλεισαν το ταμείο για την διαχειριστική περίοδο  2023. Οπότε είμαστε έτοιμοι για την απολογιστική συνέλευση, η οποία θα γίνει λίγο πρίν την κοπή της πίτας.

Μετά την ολοκλήρωση του ηλεκτρονικού μητρώου των μελών μας, σειρά έχει η έκδοση των προσωρινών ταυτοτήτων των μελών του συλλόγου. Προσωρινών, γιατί θα αναγράφετε μόνο το διακριτικό για την Citizen Band των 27 ΜΗΖ, μια και το διακριτικό για την UHF Citizens Band 462 MHZ, θα εκδοθεί από το Υπουργείο Ψηφιακής διακυβέρνησης.  Για τον σκοπό αυτό, σας παρακαλώ να στείλετε μια ηλεκτρονική φωτογραφία σας, σαν αυτές που βγάζουμε για να έκδοση αστυνομικής  ταυτότητας ή διαβατηρίου. Ο απλούστερος τρόπος, είναι με το κινητό σας βγάλτε μια “sellfy” φωτογραφία  και στείλτε την το στο email μου: sv1nk@hotmail.com.

Σας υπενθυμίζω ότι όσοι θέλετε να μετατρέψετε το παλαιό σας διακριτικό που έχει εκδοθεί από το υπουργείο Μεταφορών  και Επικοινωνιών ή από άλλο σύλλογο CB, σε διακριτικό του δικού μας συλλόγου της μορφής 18 GRS XXXX, να το στείλετε μαζί με την φωτογραφία για την  ταυτότητα που θα σας εκδώσουμε, διαφορετικά, θα σας εκδοθεί ένα τυχαίο διακριτικό από τα διαθέσιμα στην γραμματεία μας.

 

Εκ μέρους του ΔΣ του GMRS 462/27 MHZ NCG

Μάκης Μανωλάτος

18 GRS 100.

 

Translate »